Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Sony Ετοιμάζει Νέο Εργοστάσιο Παραγωγής Κινητών

SONY

Η Sony Mobile βρίσκεται σε μια δύσκολη κατάσταση αυτή τη περίοδο όμως ακόμα σκέφτεται το μέλλον και έχει σχέδια για αυτό. Μέσα σε αυτά βρίσκεται και η δημιουργία ενός νέου εργοστασίου στο οποίο θα ξεκινάει και θα τελειώνει η ανάπτυξη ενός κινητού. Σε αυτό θα φτιάχνουν ακόμη και chips.

Η κατασκευή του εργοστασίου αναμένεται να ξεκινήσει το επόμενο έτος στην Ταϊλάνδη και η Sony σχεδιάζει να παράγει εκεί μερικά εκατομμύρια XPERIA κινητά και tablets κάθε χρόνο. Σύμφωνα με την αναφορά του Nikkei, η εταιρία τελευταία φορά έφτιαξε εργοστάσιο μαζί με τρεις άλλες εταιρίες το 1995 (στο Πεκίνο), και θα επενδύσουν στο νέο αρκετά δισεκατομμύρια yen.

Το τμήμα κινητών της Sony σημείωσε λειτουργικές ζημίες ύψους $1.82 δισεκατομμυρίων (220 δις yen) τον Μάρτιο αλλά τώρα κυκλοφόρησαν τα νέα Xperia Z5 και Z5 compact smartphones που αν τα διαφημίσει σωστά μπορούν να πωλήσουν. Επίσης αναμένεται να κυκλοφορήσει το Xperia Z5 Premium, το πρώτο κινητό στον κόσμο με 4K οθόνη.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: