Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Sony Online Entertainment: Το Studio Πουλήθηκε Και Ετοιμάζει Τίτλους Για Xbox

Το studio Sony Online Entertainment το οποίο παρήγαγε διάφορους τίτλους έπαψε να ανήκει στη Sony. Οι Γιαπωνέζοι που πασχίζουν για να έχουν ξανά κέρδος πούλησαν το studio σε έναν επενδυτικό όμιλο στη Νέα Υόρκη που ακούει στο όνομα Columbus Nova ο οποίος θα διαχειρίζεται το τμήμα και χάρη σε αυτή τη μεταβίβαση θα κυκλοφορήσουν παιχνίδια σε διάφορες κονσόλες που προηγουμένως ήταν αποκλειστικά για τα PlayStation.

Ο όμιλος μετονόμασε το Sony Online Entertainment σε Daybreak Game Company τερματίζοντας κάθε σχέση του με τη Sony. Η Daybreak Game Company θα συνεχίσει τη λειτουργία της ανεξάρτητα και θα συνεχίσει την ανάπτυξη των παιχνιδιών που είχε ξεκινήσει με τη Sony. Οι νέοι υπεύθυνοι δήλωσαν σε forum για gamers ότι θα λανσάρουν τίτλους τόσο για gaming κονσόλες όσο και για φορητές συσκευές (όπως κινητά και tablets).

Οι νέοι ιδιοκτήτες της Daybreak Game Company ανακοίνωσαν επίσης περικοπές και στα δύο studios στο Σαν Ντιέγκο και στο Ώστιν «ως μέρος μιας στρατηγικής απόφασης για τον εξορθολογισμό της επιχείρησης». Στη λίστα με τους απολυμένους εργαζόμενους βρίσκεται και η Linda Carlson η οποία ήταν επικεφαλής της κοινότητας του EverQuest. Περισσότερες πληροφορίες για τις περικοπές και για την εξαγορά δεν έχουμε.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: