Η Sony Σχεδιάζει Να Πουλήσει Την Επωνυμία Vaio

Sony Vaio Tap 11, Tap 21 Και Vaio Flip: Οι Νέες Προτάσεις Της Sony

Sony Vaio Tap 21

Αν και τα Sony Vaio κάποτε ήταν από τα αγαπημένα PC του Steve Jobs και ήθελε να έτρεχαν Mac OS X, σήμερα δεν έχουν την απήχηση που είχαν παλιότερα και η Sony φαίνεται να μην θέλει να τα παράγει. Τα Vaio PC αρχίζουν και βάζουν μέσα οικονομικά την Sony και η Sony θέλει να το σταματήσει αυτό πουλώντας το brand σε άλλη εταιρία.

Σύμφωνα με αναφορές, η Sony βρίσκεται σε συζητήσεις με την Japan Industrial Partners για να πουλήσει τη πασίγνωστη σειρά της. Όμως η εταιρία δεν σκοπεύει απλά να σταματήσει να κατασκευάζει PC με την ονομασία «Vaio». Οι φήμες θέλουν την εταιρία να θέλει επίσης να παύσει τις αποστολές PC σε άλλες χώρες. Η αγορά των PC γενικά είναι στα χειρότερα της και με τη Lenovo να βρίσκεται πρώτη στη λίστα με τις κορυφαίες κατασκευάστριες εταιρίες υπολογιστών, η Sony έχει ένα πολύ μικρό μερίδιο.

Μια πρόσφατη αναφορά από τη Nikkei αποκαλύπτει ότι αν τελικά η σειρά πωληθεί θα πωληθεί για $493 εκατομμύρια. Τα Vaio παρόλο που δεν τα πηγαίνουν καλά σε πωλήσεις έχουν μερικά από τα κορυφαία Windows PC της αγοράς, όπως το Sony VAIO Pro 13.

Πηγή

  • Σημείωση: Το Tech Community πλέον διαθέτει forums και μπορείς να γράφεις εδώ ό,τι θέλεις!

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.