Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Sony Σχεδιάζει Να Πουλήσει Την Επωνυμία Vaio

Sony Vaio Tap 21

Αν και τα Sony Vaio κάποτε ήταν από τα αγαπημένα PC του Steve Jobs και ήθελε να έτρεχαν Mac OS X, σήμερα δεν έχουν την απήχηση που είχαν παλιότερα και η Sony φαίνεται να μην θέλει να τα παράγει. Τα Vaio PC αρχίζουν και βάζουν μέσα οικονομικά την Sony και η Sony θέλει να το σταματήσει αυτό πουλώντας το brand σε άλλη εταιρία.

Σύμφωνα με αναφορές, η Sony βρίσκεται σε συζητήσεις με την Japan Industrial Partners για να πουλήσει τη πασίγνωστη σειρά της. Όμως η εταιρία δεν σκοπεύει απλά να σταματήσει να κατασκευάζει PC με την ονομασία «Vaio». Οι φήμες θέλουν την εταιρία να θέλει επίσης να παύσει τις αποστολές PC σε άλλες χώρες. Η αγορά των PC γενικά είναι στα χειρότερα της και με τη Lenovo να βρίσκεται πρώτη στη λίστα με τις κορυφαίες κατασκευάστριες εταιρίες υπολογιστών, η Sony έχει ένα πολύ μικρό μερίδιο.

Μια πρόσφατη αναφορά από τη Nikkei αποκαλύπτει ότι αν τελικά η σειρά πωληθεί θα πωληθεί για $493 εκατομμύρια. Τα Vaio παρόλο που δεν τα πηγαίνουν καλά σε πωλήσεις έχουν μερικά από τα κορυφαία Windows PC της αγοράς, όπως το Sony VAIO Pro 13.

Πηγή

  • Σημείωση: Το Tech Community πλέον διαθέτει forums και μπορείς να γράφεις εδώ ό,τι θέλεις!

Μοιράσου το με τους φίλους σου: