Το Sony SmartBand SWR10 Κυκλοφόρησε Στην Ελλάδα

Κατέγραψε Τη Φυσική Κατάστασή Σου Με Το Smartband Της Sony [CES 2014]

Sony SmartBand

Η Sony ανακοίνωσε τη κυκλοφορία του Sony SmartBand SWR10 στην ελληνική αγορά για όσους επιθυμούν ένα βραχιόλι που καταγράφει τη ζωή τους.

Το SmartBand είναι μια ελαφριά και διακριτική συσκευή η οποία μπορεί να φορεθεί όλο το εικοσιτετράωρο και να καταγράψει κάθε συμβάν στη ζωή του χρήστη του – μπορεί να πληροφορήσει τον χρήστη πόσες θερμίδες έκαψε, μπορεί να δείξει πληροφορίες για τον ύπνο του, ξέρει αν περπατάει, οδηγεί ή κάνει ποδήλατο, και άλλα πράγματα σχετικά με τη φυσική κατάσταση. Είναι επίσης αδιάβροχο για να φοριέται κυριολεκτικά πάντα και παντού. Μπορεί ακόμα να δονήσει όταν υπάρχει ειδοποίηση στο κινητό.

Το Sony SmartBand (SWR10) συνδέεται αποκλειστικά με Android smartphones μέσω Bluetooth και NFC και απαιτείται η λήψη της αντίστοιχης εφαρμογής της Sony. Στην Ελλάδα ήρθε σε μαύρο χρώμα με τιμή €99, αλλά από τις 15 Ιουλίου οι κάτοχοι του θα μπορούν να αγοράσουν κάποιο από τρία διαθέσιμα πακέτα (classic, fashion και active) με τρία διαφορετικά λουράκια σε διαφορετικά χρώματα ανάλογα τη περίσταση για €20,90 (το κύριο εξάρτημα του SmartBand λέγεται Core και μπορεί να αφαιρεθεί για να μπει σε διαφορετικά λουράκια).

[showhide type=”pressrelease”]

Το νέο SmartBand SWR10 της Sony διατίθεται ήδη στην ελληνική αγορά. Το SmartBand SWR10, είναι μια ελαφριά και διακριτική συσκευή που φοριέται όλο το 24ωρο και είναι πλήρως αδιάβροχη. Η φορετή τεχνολογία του SmartBand SWR10, επικοινωνεί με την εφαρμογή Lifelog και το Android smartphone σας μέσω Bluetooth και NFC.

Σε συνδυασμό με το SmartBand, η Android εφαρμογή σας επιτρέπει να καταγράψετε εύκολα λεπτομέρειες από τη ζωή και την ψυχαγωγία σας: ανατρέξτε στα μέρη που επισκεφθήκατε, τη μουσική που ακούσατε, τα παιχνίδια που παίξατε και τα βιβλία που διαβάσατε. Δείτε πόσο περπατήσατε, πόσο τρέξατε, πόσο κοιμηθήκατε και ξυπνήστε εύκολα την κατάλληλη στιγμή. Και όλα αυτά μέσα από ένα όμορφο και εύχρηστο περιβάλλον χρήσης.

Η εμπορική διάθεση της συσκευής έχει ήδη ξεκινήσει από τα καταστήματα, με προτεινόμενη τιμή λιανικής €99. Διατίθεται αρχικά σε μαύρο χρώμα, ενώ από τις 15 Ιουλίου θα γίνουν διαθέσιμες 3 πακέτα (classic, fashion και active) με 3 λουράκια διαφορετικών χρωμάτων στο καθένα, προς €20,90.

[/showhide]

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.