Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Sony SmartEyeglass, Ο Αντίπαλος Των Google Glass Από Την Ιαπωνία

Η Sony μετά τα νέα smartphone και tablet της ανακοίνωσε στη Βαρκελώνη το concept Sony SmartEyeglass, ο αντίπαλος των γυαλιών Google Glass. Η Sony λέει ότι θα μπορεί να παρακολουθείς έναν αγώνα ποδοσφαίρου και αυτά τα γυαλιά να σου εμφανίζουν τα ονόματα και τα στατιστικά των παιχτών. Ή μπορεί να σου εμφανίσει τις πληροφορίες της πτήσης σου στο αεροδρόμιο, και οδηγίες για το πως να πας στη σωστή πύλη.

Σε αντίθεση με τα αυτόνομα γυαλιά της Google, τα Sony SmartEyeglass δουλεύουν με τη βοήθεια μιας εξωτερικής συσκευής η οποία διαχειρίζεται το γραφικό περιβάλλον και άλλα (μια τέτοια μπορεί να είναι ένα Android smartphone). Το concept της Sony περιλαμβάνει επίσης κάτι που λέγεται Binocular see-through eyewear display. Αυτό καθιστά τη προβολή των πληροφοριών σε μια απόσταση από τα μάτια μας ώστε να είναι πιο άνετα.

Άλλα χαρακτηριστικά του Sony SmartEyeglass περιλαμβάνουν μια κάμερα, γυροσκόπιο, επιταχυνσιόμετρο, πυξίδα, αισθητήρα φωτεινότητας, Wi-Fi, Bluetooth και μικρόφωνο.

Αυτή τη στιγμή τα γυαλιά βρίσκονται σε πρωτότυπο στάδιο με την εταιρία να δουλεύει με τους συνεργάτες της επάνω στο SDK, το οποίο είναι παρόμοιο με αυτό του Sony SmartWatch 2. Το SDK επιτρέπει στους προγραμματιστές να προγραμματίσουν τι θέλουν να δείχνει η οθόνη και μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αισθητήρες, κάμερα και μικρόφωνο. Η εταιρία δεν ξέρει στο μέλλον τι θα κάνει με τα γυαλιά. Δεν ξέρει καν αν θα τα διαθέτει στους καταναλωτές ή όχι.

  • Μπορείς να δεις όλη τη κάλυψή μας για την έκθεση MWC 2014 εδώ.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: