Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Τα Sony Xperia Που Θα Αναβαθμιστούν Στο Android 4.3 Και 4.4

White Sony XPERIA Z 2

Η Sony έβγαλε ανακοίνωση σχετικά με τις ενημερώσεις των Sony Xperia smartphones της στο Android 4.3 και το 4.4 που ανακοινώθηκε πρόσφατα. Η ανακοίνωση δεν θα είναι ευχάριστη για κατόχους κινητών του προηγούμενου έτους.

Σύμφωνα με τη Sony, το Android 4.3 θα κυκλοφορήσει στα Xperia Z, Xperia ZL, Xperia ZR, Xperia Tablet Z, Xperia SP, Xperia Z Ultra και Xperia Z1 από τον Δεκέμβριο και ως συνήθως θα διατίθεται από περιοχή σε περιοχή οπότε θα πρέπει να κοιτάτε για ενημερώσεις καθημερινά μέχρι να έρθει. Τα Xperia T, Xperia TX και Xperia V θα είναι τα μόνα κινητά του 2012 από τη Sony που θα αναβαθμιστούν στο 4.3 την ίδια περίοδο.

Το Android 4.4 θα φτάσει στα Sony Xperia Z, Xperia ZL, Xperia Tablet Z, Xperia Z Ultra και Xperia Z1 και μόνο σε αυτά. Η κυκλοφορία του λογικά θα γίνει τον επόμενο χρόνο αλλά δεν γνωρίζουμε πότε ακριβώς. Θα πρέπει να υπάρξει ενημέρωση πριν την κυκλοφορία της ενημέρωσης στο Kit Kat και έτσι θα γνωρίζουμε την ημερομηνία.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: