Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Sony Κυκλοφόρησε Την Νέα Εφαρμογή Xperia Transfer Mobile

Η Sony ανανέωσε την παλιά Xperia Transfer εφαρμογή της και την μετονόμασε σε Xperia Transfer Mobile. Την εφαρμογή μπορείς να την βρεις διαθέσιμη στο Google Play και η Sony φιλοδοξεί ότι με την ανανεωμένη της πλέον εφαρμογή οι άνθρωποι θα μπορούν να αφήσουν ανετότερα το iPhone τους για μια Sony Xperia συσκευή. Συγκεκριμένα υποστηρίζει πως “κάνει εκπληκτικά εύκολο για τους ανθρώπους να ξεφορτωθούν τα iPhones για χάρη ενός ολοκαίνουριου Xperia”.

Η εφαρμογή αυτή επιτρέπει στον χρήστη να μεταφέρει γρήγορα τα δεδομένα από οποιαδήποτε άλλη Android ή iOS συσκευή σε ένα Xperia πολύ εύκολα, καθώς η μεταφορά μπορεί να γίνει μέσω Wi-Fi, καλωδιακής σύνδεσης ή NFC. Επίσης, εάν ο χρήστης έχει iPhone μπορεί να μεταφέρει ακόμα και τις εφαρμογές του στο νέο Xperia. Σε περίπτωση που κάποιες iOS εφαρμογές δεν είναι διαθέσιμες στο Android το Xperia Transfer Mobile θα προτείνει παρόμοιες εφαρμογές.

Τα δεδομένα προς μεταφορά που υποστηρίζει η εφαρμογή είναι οι επαφές, το ημερολόγιο, SMS και MMS, σημειώσεις, σελιδοδείκτες, μουσική, φωτογραφίες και βίντεο.

Πηγή

  • Σημείωση: Το Tech Community πλέον διαθέτει forums και μπορείς να γράφεις εδώ ό,τι θέλεις!

Μοιράσου το με τους φίλους σου: