Το Spotify Δωρεάν Και Στα Κινητά/Tablets

Η Cosmote Φέρνει Το Spotify Στην Ελλάδα

Spotify logo

Μετά το Spotify στην Ελλάδα, το μόνο που περιμέναμε από την υπηρεσία με ανυπομονησία ήταν η δωρεάν αναπαραγωγή μουσικής και από τα κινητά. Και τώρα επιτέλους ανακοινώθηκε!

Η εταιρία, σήμερα Τετάρτη (11/10/2013), ανακοίνωσε στα κεντρικά της γραφεία ότι όσοι έχουν iOS ή Android smartphone ή tablet θα μπορούν να εγκαταστήσουν το Spotify στις συσκευές τους και με έναν απλό δωρεάν λογαριασμό χωρίς συνδρομή, να μπορούν να ακούσουν τα χιλιάδες τραγούδια που είναι διαθέσιμα στην δημοφιλές υπηρεσία.

Ωστόσο οι δωρεάν λογαριασμοί για κινητά έχουν και τους περιορισμούς τους. Στα smartphones, ο χρήστης μπορεί να μόνο να κάνει shuffle στα τραγούδια (πχ να επιλέξει έναν καλλιτέχνη και να ακούσει τα τραγούδια του μόνο) ή να ακούσει τις playlists που έχει δημιουργήσει από τον υπολογιστή. Στα tablets από την άλλη μεριά, η εμπειρία είναι ακριβώς η ίδια με τους υπολογιστές, μόνο που υπάρχουν διαφημίσεις ανάμεσα στα τραγούδια.

Οι εφαρμογές είναι διαθέσιμες για iOS και Android, εδώ και εδώ αντίστοιχα, και υποθέτουμε ότι σύντομα θα γίνει διαθέσιμο κάποιο update για τις εφαρμογές σε άλλες πλατφόρμες ώστε οι χρήστες να μπορούν να συνδεθούν χωρίς συνδρομή.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.