Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Spotify Δωρεάν Και Στα Κινητά/Tablets

Spotify logo

Μετά το Spotify στην Ελλάδα, το μόνο που περιμέναμε από την υπηρεσία με ανυπομονησία ήταν η δωρεάν αναπαραγωγή μουσικής και από τα κινητά. Και τώρα επιτέλους ανακοινώθηκε!

Η εταιρία, σήμερα Τετάρτη (11/10/2013), ανακοίνωσε στα κεντρικά της γραφεία ότι όσοι έχουν iOS ή Android smartphone ή tablet θα μπορούν να εγκαταστήσουν το Spotify στις συσκευές τους και με έναν απλό δωρεάν λογαριασμό χωρίς συνδρομή, να μπορούν να ακούσουν τα χιλιάδες τραγούδια που είναι διαθέσιμα στην δημοφιλές υπηρεσία.

Ωστόσο οι δωρεάν λογαριασμοί για κινητά έχουν και τους περιορισμούς τους. Στα smartphones, ο χρήστης μπορεί να μόνο να κάνει shuffle στα τραγούδια (πχ να επιλέξει έναν καλλιτέχνη και να ακούσει τα τραγούδια του μόνο) ή να ακούσει τις playlists που έχει δημιουργήσει από τον υπολογιστή. Στα tablets από την άλλη μεριά, η εμπειρία είναι ακριβώς η ίδια με τους υπολογιστές, μόνο που υπάρχουν διαφημίσεις ανάμεσα στα τραγούδια.

Οι εφαρμογές είναι διαθέσιμες για iOS και Android, εδώ και εδώ αντίστοιχα, και υποθέτουμε ότι σύντομα θα γίνει διαθέσιμο κάποιο update για τις εφαρμογές σε άλλες πλατφόρμες ώστε οι χρήστες να μπορούν να συνδεθούν χωρίς συνδρομή.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: