Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Steve Ballmer, Ο Χειρότερος CEO Σύμφωνα Με Τη Forbes

Σύμφωνα με δημοσίευμα του γνωστού περιοδικού Forbes, ο Steve Ballmer είναι ο χειρότερος Διευθύνων Σύμβουλος μίας εταιρίας!

Ο Steve Ballmer

Ο Steve Ballmer

Ο Steve Ballmer είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος (CEO) της Microsoft, και σύμφωνα με το δημοσίευμα του περιοδικού, όχι απλά έπεσε η τιμή της εταιρίας, αλλά δεν προχώρησε κιόλας μπροστά. Αναλυτικά αναφέρουν:

O Steve Ballmer οδήγησε τη Microsoft έξω από μερικές από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενα και επικερδείς αγορές (tablets, τηλέφωνα, mobile music) θυσιάζοντας στην πορεία και τα οφέλη άλλων εταιρειών όπως οι Dell, Hewlett Packard και Nokia.

Όταν το 2000 ανέλαβε τα ηνία της Microsoft, η αξία της μετοχής της ανερχόταν στα $60. Δύο χρόνια αργότερα η τιμή της έπεσε στα $20 ενώ μόλις πρόσφατα ανέβηκε στα $30 περίπου.

Αφού αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη μουσική υπηρεσία Zune, τα tablets, το Windows CE και άλλα προϊόντα για κινητά, η Microsoft βρίσκεται εκεί ακριβώς που βρισκόταν πριν από 10 χρόνια. Εξακολουθεί να είναι μια εταιρεία μόνο για PC και τίποτα παραπάνω.

Έτσι, ο Steve είναι πρώτος στη λίστα, ακολουθώντας τον οι CEO των Cisco, General Electric, Walmart και Sears.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: