Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Ο Steve Ballmer Αποχωρεί Από Τη Microsoft Και Στρέφεται Στο Μπάσκετ

Steve Ballmer Los Angeles Clippers

Σε ένα γράμμα που έστειλε στον Microsoft CEO Satya Nadella, ο πρώην Διευθύνων Σύμβουλος της Microsoft Steve Ballmer ανακοίνωσε την παραίτησή του από το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας. Ο Ballmer πλέον κατέχει την επαγγελματική ομάδα μπάσκετ Los Angeles Clippers του NBA και αναφέρει ότι έχει πολλές υποχρεώσεις για αυτό το λόγο.

Οι φήμες για τη παραίτηση του συγκεκριμένου προσώπου από την εταιρία ξεκίνησαν τον Ιανουάριο του 2014, όταν ψάχνανε για νέο CEO. Ο Ballmer βρισκόταν στη Microsoft για 34 χρόνια και όσο είχε τον ρόλο του Διευθύνων Συμβούλου κάποιοι τον χαρακτήριζαν ως τον χειρότερο και κάποιοι έλεγαν ότι κάνει καλά τη δουλειά του. Τώρα που παραιτήθηκε εντελώς από την εταιρία δηλώνει ότι ο διάδοχός του, δηλαδή ο Nadella, κάνει αρκετά καλά τη δουλεία του, εκφράζοντας τόσο εμπιστοσύνη για το πρόγραμμά του («mobile-first, cloud-first»), όσο και για την ηγετική του ικανότητα.

Όπως είπαμε, τώρα ο Steve Ballmer είναι ο ιδιοκτήτης της Los Angeles Clippers και έδωσε ένα θερμό καλωσόρισμα στους fans της ομάδας όπως γνωρίζει αυτός καλά. Τέλος, αναφέρει ότι μετά από έξι μήνες από την αποχώρησή του έχει γίνει πολυάσχολος – ασχολείται με την ομάδα του, με τη διδασκαλία, τη μελέτη και τη συμβολή στη πολιτεία.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: