Ο Steve Jobs Μιλούσε Για Το Apple Car Από Το 2008

Steve Jobs: The Man in the Machine, Το Trailer Του Νέου Ντοκιμαντέρ Κυκλοφόρησε

Steve Jobs

Φαίνεται ότι ο Steve Jobs σκεφτόταν τη δημιουργία ενός ‘Apple Car’ από το 2008. Μιλώντας στο Bloomberg, ο Tony Fadell (ιδρυτής της Nest) αποκάλυψε ότι συζητούσαν για το πως θα έμοιαζε ένα αμάξι της Apple τη προηγούμενη δεκαετία, μιας και εκείνη την περίοδο ήταν στέλεχος του αμερικάνικου κολοσσού.

«Συζητούσαμε μερικές φορές, το 2008, για το αν θα φτιάξουμε ένα αμάξι, πως θα το φτιάξουμε;» Αποκάλυψε ο Fadell. «Πως θα ήταν το ταμπλό; Πως θα ήταν οι θέσεις; Θα χρησιμοποιούσε καύσιμο ή ενέργεια;»

Η ιδέα υπήρχε, αλλά τότε ήταν τόσο απασχολημένοι με το νέο iPhone (και τη παράλληλη ανάπτυξη των iPod και iPad) που δεν είχαν χρόνο και πηγές για να σκεφτούν πως θα ήταν το αμάξι. «Στο τέλος ήμασταν τόσο απασχολημένοι, τόσο περιορισμένοι που δεν μπορούσαμε να το κάνουμε» είπε ο Fadell στη συνέντευξη.

Σύμφωνα με τις φήμες, η Apple τώρα ετοιμάζει το λεγόμενο ‘Apple Car,’ κάτι που υποδεικνύει ότι δεν είναι τόσο απασχολημένοι με άλλα projects – άλλωστε έχουν ήδη λανσάρει τα νέα iPad Pro, Apple TV και MacBook που έχουν σημαντικές αναβαθμίσεις. Φημολογείται ότι το έχουν ήδη περάσει από τις πρώτες δοκιμασίες και θα είναι έτοιμο για παρουσίαση το 2019. Η Apple έχει επίσης προσλάβει διάφορα στελέχη από άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες, άρα σίγουρα κάτι ετοιμάζει.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.