Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Steve Wozniak: Το iPhone Δεν Είναι Τόσο Καλό Όπως Παλιά

Steve Wozniak

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο συνιδρυτής της Apple λέει τα πράγματα με το ονομά τους, και το ίδιο κάνει σε συνέντευξη του στο Γερμανικό περιοδικό Wirtschafts Woche. Σε αυτήν ο Wozniak είπε ότι η Apple έχει μείνει πίσω στον τομέα των smartphones, επιτρέποντας στην Samsung να καλύψει το χαμένο έδαφος. Και ότι το iPhone δεν είναι τόσο καλό για επαγγελαμτική χρήση, παγιδεύοντας τους χρήστες του. Αντιθέτως η Samsung έχει βγάλει σπουδαία προϊόντα όπως είπε και ο ίδιος. Βέβαια ο Wozniak μπορεί με τα λόγια του να έφερε σε δύσκολη θέση την παλιά του εταιρεία αλλά είναι γνωστό ότι πάντα στήνεται στην ουρά για να αγοράσει κάθε προϊόν της Apple και όπως είπε δεν θα το έκανε αν τα προϊόντα της ήταν κακά.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: