Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Subway Surfers, 200,000 Εφαρμογές Για Windows Phone

Subway Surfers for Windows Phone

Όταν μιλάμε για την ανάπτυξη του Windows Phone πάντα μιλάμε για πρόοδο και τώρα, αυτή τη φορά που μιλάμε για τις διαθέσιμες εφαρμογές του, πάλι έχουμε πρόοδο.

Η Microsoft αποκάλυψε στο blog της πως πλέον το κατάστημα εφαρμογών Marketplace για Windows Phone φιλοξενεί παραπάνω από 200,000 apps. 200,000 εφαρμογές για 10% μερίδιο στην Ευρώπη με συνεχή ανάπτυξη και όλο και περισσότερο κόσμο να το αγαπάει. Η Microsoft που πιστεύει πως μέσα στο 2014 δεν θα υπάρχει μεγάλο κενό ανάμεσα στο λειτουργικό της και στα αντίπαλα της Apple και της Google. Ένα ακόμα στοιχείο που δημοσίευσε στο blog της είναι το γεγονός πως κάθε μέρα πραγματοποιούνται 12 εκατομμύρια λήψεις και αγορές περιεχομένου από το Windows Phone Store.

Subway Surfers: Το Εθιστικό Παιχνίδι Είναι Εδώ, Για Windows Phone

Subway Surfers for Windows Phone

Τα 200,000 apps είναι καλά. Όμως υπάρχει και κάτι καλύτερο πλέον εκεί έξω: Subway Surfers. Το δημοφιλές παιχνίδι του iPhone και του Android από σήμερα θα βρίσκεται σαν ένα δωρεάν παιχνίδι στο κατάστημα του Windows Phone. Ο σκοπός του Subway Surfers είναι πολύ απλός: τρέχεις να σωθείς από έναν φύλακα επειδή έβαφες με σπρέι κάτι τρένα. Και επειδή εκεί είναι ράγες τρένων, θα πρέπει να αποφύγεις τα τρένα που έρχονται καταπάνω σου για να μην χάσεις. Το παιχνίδι είναι 27MB και αν ενδιαφέρεσαι μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ. Η μόνη προϋπόθεση είναι να μην έχεις κάποιο ‘αδύναμο’ Windows Phone, όπως το HTC Windows Phone 8S, γιατί δεν υποστηρίζεται.

Πηγές: 1, 2

Μοιράσου το με τους φίλους σου: