Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Sundar Pichai, Έγινε Υπεύθυνος Για Όλα Τα Προϊόντα Της Google

Sundar Pichai

Ο Sundar Pichai, σύμφωνα με πληροφορίες του Re/code, έγινε ο υπεύθυνος για σχεδόν όλα τα καταναλωτικά προϊόντα και υπηρεσίες της Google. Ο Pichai ήταν μέχρι τώρα ο υπεύθυνος για το Android, το Chrome και τα Google Apps.

Ο Larry Page, τωρινός Διευθύνων Σύμβουλος της Google, αποφάσισε να δώσει στον Pichai μια μεγάλη αύξηση και για αυτό θα γίνει ο υπεύθυνος για τους τομείς της έρευνας και ανάπτυξης, της αναζήτησης, των χαρτών, του κοινωνικού δικτύου Google+, της διαφήμισης και των υποδομών. Φυσικά δεν θα σταματήσει να διαχειρίζεται το τμήμα των Android, του Chrome και των Google Apps που ήδη διαχειρίζεται.

Όσοι ήταν υπεύθυνοι για τα παραπάνω τμήματα της Google θα δίνουν αναφορά πλέον στον Sundar Pichai, και όχι στον Larry Page. Το τμήμα του YouTube θα συνεχίσει να διευθύνει η 46χρονη Susan Wojcicki η οποία για χρόνια δουλεύει στην εταιρία.

Ο Larry Page σε σημείωσή του για τους υπαλλήλους του αναφέρει ότι ανέθεσε τα καθήκοντα αυτά στον Pichai έτσι ώστε να μπορεί να επικεντρωθεί στη “μεγάλη εικόνα” της Google, κάτι που δεν μπορούσε να κάνει μέχρι τώρα με τόσες αναφορές που έπρεπε να ελέγξει. Ο Page θα εστιάσει πλέον στα υφιστάμενα και νέα προϊόντα της εταιρίας και θα συνεχίσει να ελέγχει τη νέα μονάδα «πρόσβασης και ενέργειας» (με επικεφαλής τον Craig Barrat), τη Nest, τη Calico, το Google X, την εταιρική ανάπτυξη, τα νομικά, τα οικονομικά και τα επιχειρησιακά κομμάτια της Google.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: