Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Γυναίκα Που Έδωσε Φωνή Στο Siri

Susan Bennet Siri

Από τότε που η Apple λάνσαρε την εικονική προσωπική βοηθό της, πολλοί έχουν αναρωτηθεί ποιο είναι το πρόσωπο πίσω από τη γυναικεία φωνή του Siri των Η.Π.Α. Όχι πια, καθώς η ηθοποιός Susan Bennett επιβεβαίωσε στο CNN ότι ήταν η φωνή της που κάθε χρήστης iPhone από το iOS 5 έχει ακούσει σε κάποιο σημείο.

Όλα ξεκίνησαν αρκετά ‘αθώα,’ σύμφωνα με τον Μπένετ. Τον Ιούλιο του 2005 κλήθηκε για δουλειά για να καταγράψει τη φωνή της για ένα άγνωστο, απόρρητο έργο. Για τέσσερις ώρες την ημέρα, κάθε μέρα για ένα μήνα, η ηθοποιός κατέγραφε όλες τις γραμμές του Siri και τις απαντήσεις που δίνει τώρα στον χρήστη.

Όταν το Siri λανσαρίστηκε το 2011, η Σούζαν Μπένετ δεν συνειδητοποίησε καν ότι ήταν η φωνή της που εκατομμύρια fan της Apple ήταν ενθουσιασμένοι. Ήταν ένας φίλος της ο οποίος αναγνώρισε τη φωνή της και της το είπε. Γελώντας, θυμήθηκε το άγνωστο έργο που της δόθηκε πριν χρόνια.

Παρακάτω μπορείς να παρακολουθήσεις τη συνέντευξη που έδωσε η Siri Σούζαν στο CNN.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: