Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Tα Καταστήματα Public Φέρνουν Τις iTunes Gift Cards

Η μεγαλύτερη πλατφόρμα ψυχαγωγίας, iTunes, λανσάρει στην Ελλάδα το concept των gift cards πρώτα στα Public, τα οποία από τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου διαθέτουν στα καταστήματα τους σε όλη την Ελλάδα iTunes – gift cards των 15, 25 και των 50 ευρώ.

Τα καταστήματα Public σας ανοίγουν την πόρτα σε εκατομμύρια τραγούδια, ταινίες, παιχνίδια, και εφαρμογές του iTunes Store, τα οποία, πλέον, μπορούν να γίνουν δικά σας, εύκολα και με ασφάλεια, χωρίς να χρειάζεται να δώσετε τα προσωπικά στοιχεία σας στο Internet. Και αυτό είναι μόνο η αρχή. Public (www.public.gr), τα οποία από τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου διαθέτουν στα καταστήματα τους σε όλη την Ελλάδα iTunes – gift cards των 15, 25 και των 50 ευρώ.

Η πληθώρα των εφαρμογών και οι διαρκώς ανανεούμενες λίστες μουσικής, ταινιών, βιβλίων και παιχνιδιών δεν θα αφήσουν κανένα ασυγκίνητο… Στην πλατφόρμα του iTunes υπάρχει μια κατάλληλη εφαρμογή για ό,τι κι αν θέλετε να κάνετε! Μάλιστα τώρα με το iTunes στο Cloud, η μουσική, οι εφαρμογές και τα βιβλία που αγοράζετε εμφανίζονται αυτομάτως σε όλες τις συσκευές σας για να τα απολαμβάνετε όπου κι αν είστε. Κι αν ψάχνετε το τέλειο δώρο, τι καλύτερο από «e-entertainment» με την iTunes –gift card μόνο από τα Public. Επισκεφθείτε το κοντινότερο κατάστημα και εξασφαλίστε το απόλυτο δώρο για εσάς και τους φίλους σας.

Δελτίο Τύπου

Μοιράσου το με τους φίλους σου: