Σημαντικές ανακοινώσεις για το Tech Community

Σημαντικές ανακοινώσεις για το Tech Community

Όταν το 2009 αποφάσισα να δημιουργήσω το Tech Community για να γράφω τα τελευταία νέα τεχνολογίας το είχα σαν χόμπι, και φυσικά δεν είχα βλέψεις για μεγάλα πράγματα. Όμως τώρα, εφτά χρόνια μετά, τα μεγάλα πράγματα συμβαίνουν. Με μεγάλη μου χαρά σας ανακοινώνω ότι η ομάδα του Tech Community απόκτησε το Xblog.GR!

Για όσους δεν το γνωρίζουν, το Xblog ιδρύθηκε από τον Γιάννη Καρακατσάνη μέσα στο 2005 σαν ένα πολυθεματικό blog, όμως όταν μεγάλωσε ο Γιάννης άρχισε να γράφει θέματα μόνο για τη τεχνολογία. Μέσα σε λίγο καιρό κατάφερε να γίνει ένα από τα μεγαλύτερα ελληνικά tech blogs με χιλιάδες δημοσιεύσεις-ειδήσεις και σχεδόν 28,000 fans! Το Xblog έχει αναφερθεί σε εκπομπές του ΑΝΤ1, της ΕΡΤ και του Alpha, στα περιοδικά «PC Magazine» και «Computer για Όλους» και σε ραδιοφωνικές εκπομπές των Βήμα FM και Alpha FM.

Η ομάδα μας στο Tech Community θα συνεχίσει να γράφει για ό,τι συμβαίνει στον χώρο της τεχνολογίας και στο Xblog θα δημοσιεύει τις σημαντικότερες ειδήσεις τεχνολογίας, καθώς και νέα για την επικαιρότητα, την επιστήμη, τη ψυχαγωγία και τα αυτοκίνητα. Η αγορά ολοκληρώθηκε τη Τρίτη 1 Μαρτίου 2016 και δουλεύουμε ήδη για να βελτιώσουμε το νέο μας απόκτημα.

Παράλληλα, αυτές τις μέρες μεταφέραμε το Tech Community, το Xblog και ένα ακόμη μυστικό μας project σε έναν νέο ταχύτατο server. Έτσι τα αγαπημένα σας blogs θα ανοίγουν μέσα σε 1 δευτερόλεπτο σε οποιαδήποτε περιοχή της Ευρώπης και αν είστε.

One more thing

Τέλος, χάρη στη παραπάνω ανακοίνωση βρήκα την ευκαιρία να σας αποκαλύψω το μέλλον του Tech Community. Στις παραπάνω εικόνες βλέπετε πως θα μοιάζει η αρχική σελίδα και η σελίδα ενός άρθρου στο νέο θέμα του blog που αναπτύσσω από το μηδέν. Το design στις εικόνες δεν είναι το τελικό και ενδέχεται να αλλάξει στο μέλλον ωστόσο μπορείτε να πάρετε μια ιδέα για το πως θα μοιάζει. Παρότι η τωρινή εμφάνιση είναι ξεχωριστή και παρέχει ευκολίες που κανένα άλλο ειδησιογραφικό site στην Ελλάδα δεν έχει, ένα μικρό ποσοστό χρηστών δεν μένει ικανοποιημένο και για αυτό θα υιοθετήσουμε μια πιο κλασική μορφή blog κρατώντας τα σημαντικότερα στοιχεία. Πιστεύουμε ότι θα το λατρέψουν όλοι.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.