Αποκαλύφτηκαν Τα Χαρακτηριστικά Του Νέου Στρογγυλού Samsung Gear A Smartwatch

Αποκαλύφτηκαν Τα Χαρακτηριστικά Του Νέου Στρογγυλού Samsung Gear A Smartwatch

Πληροφορίες που αφορούν το νέο έξυπνο ρολόι της Samsung με την ονομασία Samsung Gear A ολοένα και πληθαίνουν στο Διαδίκτυο. Η κορεάτικη εταιρία σκοπεύει να παρουσιάσει ένα πραγματικά όμορφο smartwatch με κυκλικό καντράν, ωραίο σχεδιασμό και υψηλής ποιότητας υλικά κατασκευής που σε συνδυασμό με τις εντυπωσιακές του ικανότητες, έχει σκοπό να σαγηνέψει τους φίλους των wearable συσκευών. Μάλιστα η κορεάτικη εταιρία φημολογείται ότι θα το παρουσιάσει μαζί με το νέο Samsung Galaxy Note 5 στις 12 Αυγούστου.

Όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου ρολογιού, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αποκαλύπτουν ότι στο εσωτερικό του θα διαθέτει ένα chipset Exynos 3472, το οποίο φέρει έναν διπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 1.2GHz και μία Mali-400 MP4 GPU που θα συνεργάζονται με μια 768MB μνήμη RAM και 4GB αποθηκευτικού χώρου για κορυφαία αποτελέσματα.

Η συσκευή όπως είναι φυσικό θα υποστηρίζει τεχνολογία Bluetooth 4.1, καθώς και τους απαραίτητους για ένα smartwatch αισθητήρες οι οποίοι θα μετρούν τα βήματα, τους καρδιακούς παλμούς και θα βγάζουν εις πέρας λοιπές λειτουργίες. Επιπλέον, ακούγεται ότι Gear A θα κυκλοφορήσει σε μια έκδοση που θα διαθέτει built-in Wi-Fi, υποστηρίζοντας το πρότυπο Wi-Fi Direct, όπως επίσης και μία ακόμη έκδοση που θα ενσωματώνει το λειτουργικό σύστημα της εταιρίας Tizen.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.