Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Δείτε Το Πρώτο Trailer Της Ταινίας Του Angry Birds

Η φήμη του franchise Angry Birds δεν είναι στα επίπεδα που ήταν στα προηγούμενα χρόνια, ωστόσο η Rovio δεν έχει εγκαταλείψει τη σειρά. Πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο παιχνίδι Angry Birds 2 και παλιότερα λάνσαρε μια σειρά κινουμένων σχεδίων για το παιδικό πρόγραμμα των καναλιών. Τώρα ήρθε η σειρά για τη ταινία «The Angry Birds Movie.» Όπως καταλαβαίνετε, στη ταινία βλέπουμε τη καθημερινή ζωή των πουλιών και ίσως μάθουμε τελικά γιατί είναι τόσο… θυμωμένα.

Στη ταινία πρωταγωνιστούν τα διάσημα πουλιά του ομώνυμου παιχνιδιού και τις φωνές τους τις δανείζουν διάσημοι ηθοποιοί, όπως ο Peter Dinklage (ο νάνος από το Game of Thrones) και ο Josh Gad (πρωταγωνιστής στη ταινία Pixels). Αντίπαλοί τους δεν είναι άλλοι από τα -πράσινα και χαζά- γουρούνια. Η ταινία θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2016. Η Rovio συνεργάστηκε με τη Sony Entertainment για τη δημιουργία της, και υπολογίζεται ότι στο τέλος θα έχουν ξοδέψει τουλάχιστον $160 εκατομμύρια για τη δημιουργία της.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: