Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η On Telecoms Κατεβάζει Ρολά

Με επίσημη ανακοίνωσή της η On Telecoms γνωστοποιεί ότι οι 22.000 συνδρομητές της θα πρέπει να αλλάξουν άμεσα πάροχο τηλεπικοινωνιών. Η On ήταν μία από τις παλιότερες εταιρίες τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα αλλά τα σοβαρά οικονομικά της προβλήματα την οδήγησαν στην αίτηση πτώχευσης.

Οι πελάτες της εταιρίας θα πρέπει μέχρι το τέλος του Ιουνίου να έχουν μεταβεί σε άλλο πάροχο της επιλογής τους, γιατί διαφορετικά από τις 30/06/2015 η On Telecoms θα σταματήσει να προσφέρει τις υπηρεσίες της. Οι συνδρομητές θα μπορούν να εγκαταλείψουν την εταιρία χωρίς χρέωση (δηλαδή χωρίς τη καταβολή του τέλους αποσύνδεσης) αλλά άμα έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς θα πρέπει να τους εξοφλήσουν.

Σύμφωνα με διάφορες αναφορές, η On Telecoms έχει συσσωρευμένες ζημιές ύψους 300 εκ. ευρώ και ληξιπρόθεσμες οφειλές στον OTE που ξεπερνούν το 1 εκ. ευρώ. Τα προβλήματα με τον ΟΤΕ δημιουργήθηκαν το 2012 και ο Οργανισμός έχει καταβάλει επανειλημμένες αιτήσεις διακοπής παροχής μισθωμένων κυκλωμάτων. Τελικά όμως η On δεν κατάφερε να επανέλθει.

Αν και η On ήταν ο πρώτος πάροχος υπηρεσιών ηλεκτρονικών επικοινωνιών στην Ελλάδα που έφερε triple play στην χώρα (πριν από 7 χρόνια), έγιναν κάποιες λάθος κινήσεις που οδήγησαν την εταιρία στη χρεοκοπία, όπως η εξαγορά της Vivodi Telecom που δεν είχε τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: