Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Αυτά Είναι Τα Νέα Γραφεία Της Samsung Στη Silicon Valley

Η Samsung συνεργάζεται με πολλές εταιρίες στη περιοχή Silicon Valley και για αυτό αποφάσισε να αποκτήσει κεντρικά γραφεία εκεί. Η Samsung έπρεπε να είχε γραφεία σε εκείνο το σημείο, και αφού πρόκειται για μια πλούσια πολυεθνική εταιρία, ξόδεψε περίπου $300 εκατομμύρια για την κατασκευή του εντυπωσιακού αυτού κτηρίου της.

Το κτίριο είναι ένα 10-όροφο σύμπλεγμα με συνολικό χώρο στα 102.193 τετραγωνικά μέτρα και περιλαμβάνει ένα «fitness center in the sky» και ένα “καθαρό” δωμάτιο για τον σχεδιασμό των ημιαγωγών. Τα κεντρικά γραφεία θα χωριστούν σε δύο μεγάλα τμήματα, αυτό για την ανάπτυξη ημιαγωγών και αυτό για την έρευνα και ανάπτυξη, αλλά θα υπάρχουν και γραφεία για το τμήμα διαφήμισης και πωλήσεων στις ΗΠΑ.

Η NBBJ έχει αναλάβει τη κατασκευή του κτίσματος και αναφέρει ότι έχει ολοκληρωθεί το 85% του έργου. Απομένουν μόνο να ολοκληρωθούν οι εσωτερικοί χώροι και το περιβάλλον εξωτερικά, αφού η Samsung θέλει να φυτέψει δέντρα. Ακόμα παραμένει άγνωστο το πόσοι δουλεύουν για τα γραφεία και πότε θα είναι έτοιμα για χρήση.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: