Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

#TileArt: Η Εφαρμογή Παραμετροποίησης Των Windows Phone

Η Microsoft κυκλοφόρησε την εφαρμογή #TileArt για όλα τα Windows Phone για να δώσει μια ακόμα επιλογή παραμετροποίησης στους χρήστες. Με το #TileArt ο χρήστης μπορεί να αλλάξει το θέμα στην αρχική οθόνη, αλλά και στην οθόνη κλειδώματος.

Με τη νέα εφαρμογή ο χρήστης μπορεί να ορίσει ως θέμα στην αρχική οθόνη οποιαδήποτε εικόνα που να προέρχεται είτε από την συλλογή φωτογραφιών που έχει τραβήξει ή έχει κατεβάσει ή μπορεί να επιλέξει από τις επιλογές της Microsoft. Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα υποστηρίζονται και οι εικόνες τύπου PNG με διάφανο παρασκήνιο. Διαφέρει από τη κλασική επιλογή ορισμού εικόνας στα Tiles της έκδοσης Windows Phone 8.1 επειδή ο χρήστης μπορεί να διαλέξει μια εικόνα για το παρασκήνιο και μια εικόνα για το προσκήνιο (σαν επίπεδα). Όταν κάνει scrolling πάνω ή κάτω οι εικόνες στο προσκήνιο και το παρασκήνιο κινούνται δημιουργώντας ένα ωραίο εφέ.

#TileArt layers

Οι χρήστες μπορούν να μοιραστούν τις δημιουργίες τους στα κοινωνικά δίκτυα, ενώ η Microsoft έχει διοργανώσει και διαγωνισμό για ταλαντούχους σχεδιαστές με έπαθλο χρήματα αλλά και συσκευές της. Οι δημιουργίες τους θα βρεθούν στη #TileArt Gallery. Περισσότερα για τον διαγωνισμό μπορείτε να μάθετε εδώ. Παρακάτω μπορείτε να δείτε πως ακριβώς δουλεύει.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: