Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Tim Cook: Είμαι Υπερήφανος Που Είμαι Ομοφυλόφιλος

Tim Cook

Ο Apple CEO Tim Cook αποκάλυψε στο Bloomberg Businessweek ότι είναι υπερήφανος που είναι ομοφυλόφιλος. «Επιτρέψτε μου να γίνω σαφής: Είμαι υπερήφανος που είμαι gay, και θεωρώ το ότι είμαι gay ένα από τα μεγαλύτερα δώρα που μου έδωσε ο Θεός.» Ο Cook εξηγεί ότι πολλοί εργαζόμενοι του γνωρίζουν ότι είναι ομοφυλόφιλος αλλά δεν έχει αλλάξει ο τρόπος που τον μεταχειρίζονται.

«Το να είμαι ομοφυλόφιλος μου έχει προσφέρει βαθύτερη κατανόηση του τι σημαίνει να βρίσκεσαι στη μειοψηφία και μου έχει ανοίξει ένα παράθυρο στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν κάθε μέρα οι άνθρωποι στις μειονοτικές ομάδες. Μου έχει δώσει περισσότερη κατανόηση, κάτι που με έχει οδηγήσει σε μία πιο πλούσια ζωή. Ήταν σκληρό και δυσάρεστο κάποιες φορές, αλλά μου έδωσε την αυτοπεποίθηση να είμαι ο εαυτός μου, να ακολουθώ τη δική μου πορεία και να αντιμετωπίζω τις αντιξοότητες και τη μισαλλοδοξία. Μου έδωσε επίσης το δέρμα ενός ρινόκερου, κάτι που είναι ιδιαίτερα βολικό όταν είσαι ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple.»

Η Apple έχει δείξει την υποστήριξή της στους ομοφυλόφιλους και στο παρελθόν έχει υποστηρίξει το νομοσχέδιο για την ισότητα στο χώρο εργασίας, την ισότητα του γάμου στην Καλιφόρνια και τη παρέλαση στο Σαν Φρανσίσκο. Άλλωστε, πάντοτε η αμερικάνικη εταιρία στήριζε τη διαφορετικότητα και την ισότητα.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το βίντεο της Apple για την παρέλαση των ομοφυλοφίλων, ενώ στο Bloomberg Businessweek μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο το δημοσίευμα του Tim Cook.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: