Διέρρευσαν Εικόνες Του Ανανεωμένου Tizen OS 2.3

Διέρρευσαν Εικόνες Του Ανανεωμένου Tizen OS 2.3

Tizen OS 2.3 screenshot leak

Η Samsung σιγά-σιγά αναπτύσσει το Tizen OS έτσι ώστε να ανταγωνιστεί το Android στα οικονομικά κινητά και τώρα εικόνες του Tizen OS 2.3 διέρρευσαν για να μας αποκαλύψουν την εμφάνιση της νέας έκδοσης.

Όπως βλέπουμε από τα screenshots, το νέο γραφικό περιβάλλον του Tizen για κινητά ‘δανείζεται’ αρκετά στοιχεία από του TouchWiz για τα Galaxy και το κύριο χρώμα του έγινε το μπλε. Σε γενικές γραμμές είναι λιτό και ένας απλός χρήστης δεν θα το ξεχώριζε από το Android.

Το όραμα της Samsung για το Tizen, όπως επιβεβαίωσε και ο επικεφαλής του Tizen (Taesoon Jun) σε συνέδριο της Samsung για προγραμματιστές, είναι να το ενσωματώσει σε οικονομικές και μεσαίας κατηγορίας συσκευές για να ανταγωνιστεί κυρίως τις κινέζικες κατασκευάστριες οι οποίες τον τελευταίο καιρό κερδίζουν έδαφος.

Η Samsung μέχρι το τέλος του 2014 λέγεται ότι θα κυκλοφορήσει το Samsung SM-Z130H το οποίο διαθέτει 5-ιντσών οθόνη ανάλυσης 800×480 pixels (και για αυτό έχει βελτιστοποιηθεί το Tizen OS 2.3), Spreadtrum SC7727S SoC με διπύρηνο επεξεργαστή στα 1.2GHz, 512MB μνήμη RAM και ARM Mali-400 GPU χρονισμένη στα 460 MHz. Η τιμή του θα είναι κάτω από €100.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.