Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

To ΒlackBerry Messenger Έρχεται Σε iOS Και Android

Blackberry BBM

Την απόφαση να μεταφέρει την υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων (BBM) για τους χρήστες του iOS και του Android πήρε η BlackBerry. To BBM είναι ένα τα δυνατά χαρακτηριστικά της εταιρείας και απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες χρήστες, όσο και σε απλούς χρήστες. Σύμφωνα με την εταιρεία, την υπηρεσία χρησιμοποιούν 60 εκατομμύρια χρήστες κάθε μήνα, και 10 δισεκατομμύρια μηνύματα στέλνονται καθημερινά. Βέβαια δεν ξέρουμε κατά πόσο η κίνηση αυτή θα έχει καλά αποτελέσματα για την BlackBerry, αφού και στο App Store και στο Google Play υπάρχουν παρόμοιες εφαρμογές, όπως το Viber, WhatsApp, Facebook Messenger, καθώς και το iMessage της Apple που είναι προ-εγκατεστημένο σε κάθε iPhone. Η πρώτη έκδοση του BBM για iOS (iOS 6 και πάνω) και για Android (Android 4.0 και πάνω) θα υποστηρίζει ομαδικές συνομιλίες, διαμοιρασμός φωνητικής σημείωσης, και BlackBerry groups για την κοινοποίηση ημερολογίων, φωτοφραφιών και αρχείων. Ακόμη δεν ξέρουμε πότε θα κυκλοφορήσουν, αλλά όταν γίνει αυτό θα σας ενημερώσουμε.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: