Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2011

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2011.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

To ChevronWP7 Για Ξεκλείδωμα Windows Phone Κινητών Επέστρεψε

Όταν το Windows Phone κυκλοφόρησε, μία ομάδα προγραμματιστών ανέπτυξε ένα εργαλείο που το ονόμασαν ChevronWP7, και το οποίο μπορούσε να ξεκλειδώνει τα WP κινητά για να μπορούσαν οι χρήστες να τρέξουν εφαρμογές που δεν ήταν εγκεκριμένες από τη Microsoft, και γενικότερα δεν μπορούσαν να εγκαταστήσουν οι χρήστες. Αυτό το εργαλείο όμως τερματίστηκε γρήγορα – αλλά οι προγραμματιστές είχαν πει ότι δουλεύουν μαζί με την Microsoft για μία διαφορετική λύση.

Για μήνες όμως δεν υπήρχε κάποιο νέο από το ιστολόγιο του ChevronWP7 και ο κόσμος φαντάστηκε ότι το project τερματίστηκε για πάντα. Λοιπόν, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι το ChevronWP7 επέστρεψε. Οι άνθρωποι πίσω από το δημοφιλές unlocker δημοσίευσαν στο blog τους ότι το ChevronWP7 είναι ξανά εδώ, διαθέσιμο (με τη καθοδήγηση της Microsoft).

Η μόνη διαφορά πλέον είναι η υποστήριξη του Mango (λογικό) και υποχρεωτική πληρωμή πριν το κατέβασμα του προγράμματος. Η αγορά του πραγματοποιείται μέσω του PayPal και κοστίζει $9. Μόλις όμως κατεβάσετε το ChevronWP7 είστε έτοιμοι και μπορείτε να εγκαταστήσετε το δικό σας πρόγραμμα στο κινητό, ή κάποιο άλλο που θα βρείτε στο Παγκόσμιο Ιστό…

Μπορείτε να βρείτε το εργαλείο εδώ.

Πηγή: Ubergizmo

Μοιράσου το με τους φίλους σου: