Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2011

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2011.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

To Gingerbread κυκλοφόρησε επίσημα για το Xperia X10

Τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι το Android 2.3 Gingerbread θα κυκλοφορήσει για το Sony Ericsson Xperia X10 σε λίγες εβδομάδες από τώρα ήταν τελικά ανακριβής. Η Sony Ericsson ανακοίνωσε επίσημα στο blog της ότι η αναβάθμιση στο Gingerbread για το Xperia X10 είναι επιτέλους εδώ. Η ενημέρωση δεν θα είναι OTA (Over The Air) και για αυτό είναι απαραίτητο να εγκατασταθεί στον υπολογιστή που θα γίνει η αναβάθμιση ένα πρόγραμμα της εταιρίας.

Η ενημέρωση περιλαμβάνει το Facebook inside XPERIA, ένα πρόγραμμα της SE για ενσωμάτωση του Fb σε εφαρμογές πολυμέσων, στο τηλεφωνικό κατάλογο και το ημερολόγιο, αλλαγές στο περιβάλλον χρήστη με τη προσθήκη του widget “Photo” για εύκολη πρόσβαση στις φωτογραφίες του κινητού και την επιλογή για ταξινόμηση των εγκατεστημένων εφαρμογών όπως εμείς θέλουμε. Με το 2.3, επίσης θα έχουμε νέο πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής και τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε το κινητό σαν Wi-Fi hotspot.

Για την ενημέρωση θα χρειαστείτε το Sony Ericsson PC Companion 2.0 για Windows. Μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Πηγή: ubergizmo.com

Μοιράσου το με τους φίλους σου: