Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Ο CEO Της Toshiba Αποχωρεί Μετά Από Οικονομικό Σκάνδαλο

Ο πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Toshiba, Hisao Tanaka, αποχωρεί από την εταιρία μετά ένα οικονομικό σκάνδαλο. Μια ερευνητική επιτροπή ανακάλυψε ότι εκτελεστικοί της Toshiba ήταν συνένοχοι σε εσφαλμένη αναφορά των κερδών και ότι έχουν υπερβάλει για τα λειτουργικά κέρδη της εταιρίας κατά ¥151.8 δις ($1.2 δις) κατά τα τελευταία έξι με εφτά χρόνια.

Ο κ. Tanaka αποχωρεί επειδή άφησε τους υπαλλήλους του να ‘φουσκώσουν’ τα νούμερα, και πάνω από το μισό διοικητικό συμβούλιο θα παραιτηθεί από την εταιρία ή θα αναγκαστεί να το κάνει. Ακόμη και ο πρώην CEO και Αντιπρόεδρος, Norio Sasaki, θα φύγει. Προς το παρόν ο πρόεδρος Masashi Muromachi θα αναλάβει προσωρινά τα καθήκοντα του CEO.

Η Toshiba τώρα έχει σοβαρά προβλήματα γιατί όχι μόνο χάνει ανθρώπινο δυναμικό από εδώ και από εκεί, αλλά θα πρέπει να αποσβέσει τα ψεύτικα κέρδη ύψους $1.2 δις που είχαν σημειώσει οι προηγούμενοι υπάλληλοι. Ίσως χρειαστούν να πουλήσουν ιδιοκτησία και άλλα περιουσιακά στοιχεία για να τα καταφέρουν.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: