Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

TrendForce: Το iPhone 7 Θα Είναι Αδιάβροχο Με 3GB RAM

iPhone 6S 3D Touch

Το iPhone 7 θα ανακοινωθεί τον Σεπτέμβριο του 2016 και αναμένεται να είναι η επόμενη μεγάλη αναβάθμιση του iPhone από το 2014. Η Apple πιθανότατα θα ‘πειράξει’ λίγο τον σχεδιασμό (ίσως αφαιρέσει τα πλαστικά για τις κεραίες) και θα ενσωματώσει δύο χαρακτηριστικά που είχαν αντίπαλα Android κινητά από το 2014: αντοχή στο νερό και 3GB RAM.

Σύμφωνα με την ερευνητική εταιρία TrendForce, η Apple θα κάνει το iPhone 7 αδιάβροχο στο νερό. Το iPhone 6s είναι ήδη ανθεκτικό στο νερό, άλλα η εταιρία δεν έχει το αποκαλύψει. Αν οι ερευνητές έχουν δίκιο τότε θα μπορείτε να βρέχετε το iPhone χωρίς να ανησυχείτε.

Περνώντας στο κομμάτι του hardware, οι αναλυτές πιστεύουν ότι η Apple θα ενσωματώσει 3GB μνήμη RAM, τουλάχιστον στο Plus μοντέλο με την 5,5-ιντσών οθόνη. Παλιότερες φήμες ισχυρίζονταν ότι θα εξοπλίζεται και με το chip Apple A10 το οποίο θα κατασκευάζεται με τη διαδικασία FinFET στα 16nm από την TSMC.

Τέλος, να θυμίσουμε ότι και ο αναλυτής της KGI Securities πιστεύει πως το μοντέλο με την 4,7-ιντσών θα έχει 2GB μνήμη RAM, ενώ το μοντέλο με 5,5-ιντσών οθόνη 3GB RAM. Επίσης πιστεύει ότι στα μέσα του 2016 η Apple θα κυκλοφορήσει το ‘iPhone mini’ με 4-ιντσών οθόνη σαν διάδοχο του iPhone 5s.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: