Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

tshirtOS, Η Πρώτη Ψηφιακή Μπλούζα

Τι λες αν μπορούσες να προβάλεις σχεδόν ό,τι θες στη μπλούζα που φοράς; Σαν τα Τελετάμπις ένα πράμα…

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=q0GokKd2QRA&w=670&h=377]

Το tshirtOS είναι ένα καινοτόμο μπλουζάκι από τους Ballantine’s και Cutecirctuit και πρόκειται για το πρώτο (επανα)προγραμματιζόμενο του είδους του. Μπορεί να συγχρονιστεί μέσω μίας iOS συσκευής (δηλαδή θα πρέπει να έχεις iPhone, iPod touch ή iPad μέχρι να βγει η αντίστοιχη εφαρμογή για άλλα λειτουργικά συστήματα) και μπορείς να μοιραστείς με τον κόσμο τα συναισθήματά σου (αν είσαι χαρούμενος, λυπημένος κτλ) ή κάτι άλλο (πχ “Hi” ή μια φατσούλα).

Η μπλούζα είναι 100% βαμβακερή και πλένεται στους 40 βαθμούς αφού πρώτα αφαιρέσουμε την μπαταρία — η οποία κρατάει προς το παρών 1 ώρα με “βαριά χρήση”.

Το προϊόν είναι ακόμα σαν concept, δηλαδή υπάρχει μόνο ένα πρωτότυπο μπλουζάκι, και δεν ξέρουμε πότε και αν κυκλοφορήσει στα καταστήματα.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: