Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Turbo-X Smart Watch M23, Κυκλοφόρησε Το Πρώτο ‘Ελληνικό’ Smartwatch

Turbo-X Smart Watch M23

Η πρώτη ελληνική φορετή συσκευή είναι γεγονός και τη φέρνει η Πλαίσιο. Δηλαδή όσο ‘ελληνικά’ είναι και τα Turbo-x smartphones και tablets, τα MLS, τα ZER Phones και ό,τι άλλο υπάρχει στην αγορά. Ο λόγος για το smartwatch Turbo-X Smart Watch M23 που κυκλοφορεί ήδη στα καταστήματα Πλαίσιο.

Η σύνδεση του κινητού με το Turbo-X Smart Watch M23 πραγματοποιείται μέσω Bluetooth ή NFC και οι λειτουργίες του smartwatch είναι οι βασικές που γνωρίζουμε ήδη από αυτά που πωλούνται – προβολή ειδοποιήσεων, επαφών και μηνυμάτων, διαχείριση της μουσικής, εμφάνιση των βημάτων χάρη στο βηματόμετρο και ρύθμιση ξυπνητηριού. Ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει το ρολόι με την οθόνη αφής (IPS, 1,55 ιντσών).

Η Πλαίσιο έχει αφήσει αδιευκρίνιστο το πως δουλεύει το ενσωματωμένο ραδιόφωνο, σε τι χρησιμεύει η υποδοχή για τις SIM κάρτες, αν στα πλάγια υπάρχει όντως μια κάμερα και το πόσο κρατάει η (αφαιρούμενη) μπαταρία των 350 mAh μέχρι να χρειαστεί φόρτιση.

Το Turbo-X Smart Watch M23 θα το βρείτε άμεσα διαθέσιμο στα αποκλειστικά στα καταστήματα Πλαίσιο με τιμή €99.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: