Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Twitter: Αποσύρεται Ο CEO Και Ο Περιορισμός Των DM

Εκεί στη Twitter Inc. έγιναν δύο αναπάντεχες αλλαγές: ο CEO αποχωρεί και ο περιορισμός των χαρακτήρων στα μηνύματα αφαιρείται. Για το πρώτο θέμα δεν είμαστε σίγουροι αν ήταν σωστή κίνηση, ωστόσο το δεύτερο έπρεπε να γίνει για… λιγότερο ενοχλητικές συζητήσεις.

Ο CEO της εταιρίας είναι ο Dick Costolo και βρίσκεται σε αυτή τη θέση από τον Οκτώβριο του 2010. Ωστόσο ανακοινώθηκε πως τη 1η Ιουλίου θα αποχωρήσει επειδή η εταιρία έχει μείνει στάσιμη αυτά τα χρόνια, κάτι που ανησυχεί τους επενδυτές και πιέζουν για αλλαγές. Για τους μετόχους αν μια επιχείρηση δεν μεγαλώνει τότε θεωρείται καταδικασμένη. Με την αποχώρησή του Costolo, προσωρινά θα είναι CEO ο συνιδρυτής του Twitter, Jack Dorsey, μέχρι να βρουν μόνιμο.

Παράλληλα, ο περιορισμός των 140 χαρακτήρων ανά προσωπικό μήνυμα αφαιρείται, και σαν υπηρεσία μηνυμάτων, το Twitter θα επιτρέπει την αποστολή μηνυμάτων χωρίς περιορισμό. Η ανακοίνωση έγινε για τους προγραμματιστές έτσι ώστε αυτοί να ενημερώσουν τις εφαρμογές τους και να κάνουν δυνατή την αποστολή DMs χωρίς περιορισμό στους χαρακτήρες. Αυτή η αλλαγή σε καμία περίπτωση δεν επηρεάζει τον περιορισμό των χαρακτήρων στα tweets.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: