Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το Twitter Βάζει “Mute” Στους Ενοχλητικούς

Ένα χρήσιμο χαρακτηριστικό απέκτησε το Twitter, το οποίο δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να αφαιρεί από το timeline του tweets και retweets ατόμων που θεωρεί ενοχλητικά. Η συγκεκριμένη δυνατότητα ονομάστηκε “mute”, ενώ λύνει και το θέμα των παρεξηγήσεων, καθώς ο χρήστης που θα “σωπάσετε” δεν θα ανακαλύψει ποτέ ότι τον έχετε κάνει mute. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να σταματήσετε να ενοχλείστε από κάποιον συγκεκριμένο χρήστη και ταυτόχρονα να τον έχετε στην λίστα following σας.

Βέβαια η συγκεκριμένη δυνατότητα υπήρχε με την χρήση των προγραμμάτων Tweetdeck και Tweetbot που αποτελούν εφαρμογές τρίτων και όχι επίσημων της εταιρίας. Για να κάνετε κάποιον mute από το tweet του, πατήστε more και κλικ στο mute@username, ενώ για να τον κάνετε mute από το προφίλ του, πατάτε στο κουμπί ρυθμίσεων και στη συνέχεια στο mute@username. Το νέο χαρακτηριστικό διατίθεται ήδη στη εφαρμογή του Android και του iOS και αναμένεται να έρθει στο site του δικτύου μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: