Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Twitter: Δυνατότητα Δημοσίευσης Πολλαπλών Εικόνων Με Tags, Αλλάζει Το Retweet

Το Twitter αρχίζει και γίνεται πιο… ‘Facebook’ με νέες επιλογές κατά τη δημοσίευση φωτογραφιών και με μετονομασία του κουμπιού retweet.

Με τη νέα δυνατότητα που ανακοίνωσε η εταιρία, πλέον θα μπορούμε να δημοσιεύουμε πολλαπλές φωτογραφίες σε ένα μόνο tweet, συγκεκριμένα μέχρι τέσσερις, και μέσα σε κάθε φωτογραφία μπορούμε να επισημάνουμε (tag) μέχρι και 10 άτομα χωρίς να χάνονται έτσι οι διαθέσιμοι χαρακτήρες που μπορούμε να γράψουμε στο tweet. Οι αναβαθμισμένες εφαρμογές για iOS και Android έχουν ήδη κυκλοφορήσει, ενώ η συγκεκριμένη αλλαγή θα γίνει και στη web έκδοση του κοινωνικού δικτύου.

«Η επισήμανση ανθρώπων σε μια φωτογραφία κάνει πιο εύκολη και διασκεδαστική την επικοινωνία. Η νέα λειτουργία δεν επηρεάζει τον αριθμό χαρακτήρων του tweet, καθώς μπορείτε να επισημάνετε μέχρι 10 άτομα σε κάθε φωτογραφία και να έχετε ακόμη 140 χαρακτήρες στη διάθεση σας. Εάν σας έχουν επισημάνει σε κάποια φωτογραφία, τότε θα σας έρθει ειδοποίηση. Φυσικά, μπορείτε να ρυθμίσετε ποιος μπορεί να σας επισημάνει από τις ρυθμίσεις λογαριασμού.»

Όσο για το retweet, χρήστες αναφέρουν ότι μετονομάστηκε σε Share. Επίσημη ανακοίνωση για τη συγκεκριμένη αλλαγή δεν έχει γίνει ακόμα.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: