Η Twitter Θα Εξαγοράσει Το Twitpic

Η Twitter Θα Εξαγοράσει Το Twitpic

Twitpic

Η Twitter θα εξαγοράσει το Twitpic, μια υπηρεσία που επιτρέπει στους χρήστες να δημοσιεύσουν φωτογραφίες στο κοινωνικό δίκτυο.

Η ομάδα του Twitpic ανακοίνωσε στο blog της ότι μετά από μερικούς δύσκολους μήνες, τελικά συμφώνησε με τη Twitter να της δώσει το domain του Twitpic και το αρχείο των φωτογραφιών. Χάρη σε αυτή τη κίνηση, οι φωτογραφίες και οι σύνδεσμοι της υπηρεσίας δεν θα χαθούν.

Ο δημιουργός του Twitpic, Noah Everett, είπε σε δημοσίευμα:

«This will be my (@noaheverett) final chapter with Twitpic, and again I want to say thank you for allowing me to be a part of your photo sharing memories for nearly seven years. It has been an honor.»

Άγνωστο παραμένει το ποσό που δαπάνησε η Twitter για να εξαγοράσει την υπηρεσία. Παρά την εξαγορά πάντως, οι ψηφιακές πόρτες του Twitpic έκλεισαν οριστικά και οι φωτογραφίες θα παραμείνουν στο διαδίκτυο μόνο για ανάγνωση. Επίσης η εφαρμογή του αφαιρέθηκε από τα καταστήματα εφαρμογών της Google και της Apple.

Το Twitpic ήταν ένα χρήσιμο εργαλείο για το Twitter πριν το 2012, δηλαδή πριν η Twitter επιτρέψει την άμεση δημοσίευση φωτογραφιών στο δίκτυό της. Από τότε ο κόσμος σταμάτησε να το χρησιμοποιήσει και σήμερα είναι πλέον νεκρό.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.