Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Ubuntu Touch 1.0 Έρχεται Στις 17 Οκτωβρίου

Ubuntu Touch 1.0 for Nexus 4

Το λειτουργικό για κινητά και tablets αναμένεται να κυκλοφορήσει η Canonical στις 17 Οκτωβρίου, στην πρώτη του έκδοση με λίγα bugs και προβλήματα.

Η Canonical αναφέρει ότι το Ubuntu Touch 1.0 που θα κυκλοφορήσει σε λιγότερο από ένα μήνα από τώρα είναι στο τελικό στάδιό του και όσοι έχουν κάποιο από τα Nexus 4, Nexus 7, Galaxy Nexus και Nexus 10 θα μπορούν να το εγκαταστήσουν και να δουν από τους πρώτους την εναλλακτική πρόταση της εταιρίας στα κινητά και tablets.

Επιπρόσθετα, στα σχέδια της εταιρίας για το μέλλον είναι να εγκαταστήσει το Ubuntu Touch σε ένα δικό της smartphone του χρόνου, παρότι το Ubuntu Edge απέτυχε να συλλέξει το απαιτούμενο ποσό στο Indiegogo για να φτάσει στη γραμμή παραγωγής.

Όταν κυκλοφορήσει η ROM του λειτουργικού θα σας ενημερώσουμε.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: