Το Prototype Είναι Το Πρώτο PC Της VAIO

Το Prototype Είναι Το Πρώτο PC Της VAIO

VAIO Prototype

Η Sony από τότε που αποχαιρέτησε το τμήμα υπολογιστών VAIO πουλώντας το στην JIP (Japan Industrial Partners) έχει δημιουργηθεί η εταιρία VAIO η οποία ασχολείται αποκλειστικά με υπολογιστές. Μέχρι στιγμής έχει βγάλει στην γιαπωνέζικη αγορά δύο υπολογιστές με την ονομασία της, όμως είναι υπολογιστές που σχεδίασε και πουλούσε αρχικά η Sony.

Το VAIO Prototype είναι το πρώτο ‘πραγματικό’ PC της εταιρίας το οποίο βασίζεται στην ίδια ιδέα με το Surface της Microsoft. Είναι ένας υπολογιστής στη μορφή tablet με αποσπώμενο πληκτρολόγιο, γραφίδα και μεγάλη για tablet οθόνη. Το όνομά του υποδηλώνει πως πρόκειται για ένα από τα λίγα μοντέλα που έχει κατασκευάσει η VAIO και σίγουρα θα αργήσει να βγει στην αγορά.

Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά του Prototype έχουμε 12,3-ιντσών οθόνη ανάλυσης 2560×1704 pixels, Intel Core Haswell επεξεργαστή, κάρτα γραφικών Iris Pro, δύο θύρες USB 3.0, μία έξοδο HDMI και μία Mini-Display port. Ο υδριβικός υπολογιστής της γιαπωνέζικης εταιρίας έχει πολλά να δώσει αλλά δύσκολα θα ανταγωνιστεί το Surface 3 της αμερικάνικης εταιρίας, εκτός αν δίνει δώρο το πληκτρολόγιο και τη γραφίδα.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.