Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η VAIO Κυκλοφορεί Τους Πρώτους VAIO Υπολογιστές

VAIO

Οι πρώτοι VAIO υπολογιστές που δεν κατασκευάζονται από τη Sony, αφού πούλησε την επωνυμία στην Japan Industrial Partners Inc. για αδιευκρίνιστο ποσό, είναι γεγονός. Η εταιρία που τους κυκλοφόρησε ονομάζεται VAIO και αυτοχαρακτηρίζεται ως μια «μικρή εταιρεία κατασκευής PC» – και αυτό είναι το μήνυμα που θέλει να περάσει στον κόσμο.

Οι πρώτοι υπολογιστές της εταιρίας αυτής είναι δύο φορητά PC και θυμίζουν τα Pro και Fit μοντέλα που παρουσίασε για πρώτη φορά η Sony πριν από ένα χρόνο. Το νέο Pro έρχεται με οθόνη 11,6 ή 13,3 ιντσών, Intel Core i7, μνήμη RAM έως 4GB, Windows 8.1 και αυτονομία 11,5 ωρών, ενώ το Fit διαθέτει οθόνη 15 ιντσών, είναι παχύτερο, αλλά με παρόμοια χαρακτηριστικά. Και τα δύο ενσωματώνουν Full HD οθόνες τεχνολογίας Triluminos της Sony.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
VAIO 2014

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της νέας εταιρίας, Takayuki Sekitori, παραδέχτηκε ότι τα αρχικά μοντέλα έλαβαν καλές κριτικές και πως αυτό είναι το ζητούμενο. Η εταιρία θέλει να κατασκευάσει νέα PC με προσοχή στη λεπτομέρεια και παράλληλα να κρατήσουν το DNA των VAIO απαράλλαχτο. Όλα αυτά ακούγονται ωραία, αλλά δυστυχώς η εταιρία δεν έχει σχέδια για κυκλοφορία αυτών των υπολογιστών σε αγορές πέρα από της Ιαπωνίας. Τα δύο μοντέλα κυκλοφόρησαν λίγο μετά την ανακοίνωσή τους.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: