Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το Viber Απέκτησε Τα Πρώτα Του Παιχνίδια

Viber Games

Στην αγορά υπάρχουν πολλές υπηρεσίες επικοινωνίας και πλέον είναι δύσκολο να αναδείξουμε ποια είναι η καλύτερη. Η Rakuten όμως βρήκε έναν τρόπο να κάνει πιο ελκυστικό το Viber : ενσωμάτωσε παιχνίδια.

Τα παιχνίδια στο Viber έχουν ήδη γίνει διαθέσιμα για τις εφαρμογές του Viber για iOS και Android, όμως αρχικά προορίζονται αποκλειστικά για τις Μαλαισία, Σιγκαπούρη, Λευκορωσία και Ισραήλ. Τα πρώτα τρία παιχνίδια είναι κλασικά και ονομάζονται Candy Mania, Pop και Wild Luck Casino και αναπτύσσονται από τις συνεργάτιδες της Rakuten (Storm8 και Playtika).

Όπως θα περιμένατε, με το Viber για παιχνίδια μπορείτε να στείλετε δώρα σε φίλους, να δείτε βαθμολογικούς πίνακες, να προκαλέσετε φίλους, να παίξετε με φίλους, να μοιραστείτε το σκορ και άλλα. Πρωταγωνιστές στα παιχνίδια είναι διάφοροι χαρακτήρες από τα stickers που είναι ήδη διαθέσιμα στις συνομιλίες. Η εταιρία θα έχει κέρδος πουλώντας διάφορα ψηφιακά αντικείμενα μέσα από αυτά.

Τα παιχνίδια θα γίνουν διαθέσιμα παγκοσμίως τον Ιανουάριο του 2015, οπότε σύντομα θα μπορείτε να παίξετε μαζί με τους φίλους σας.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: