Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Vizzywig 4K, Η Εφαρμογή Των €899 Στο App Store

Vizzywig 4K screenshot

Η εγγραφή βίντεο με ανάλυση Ultra HD είναι μια λειτουργία που έρχεται στις Android ναυαρχίδες από το κουτί, αλλά άμα έχετε iPhone 5s θα πρέπει να πληρώσετε €899 για να την αποκτήσετε! Ο λόγος για τη νέα εφαρμογή Vizzywig 4K που εγκρίθηκε από την Apple και υπάρχει στο App Store.

Για να κατεβάσετε την εφαρμογή (εκτός από πολλά λεφτά στην τράπεζα) θα χρειαστείτε ένα iPhone 5s με χωρητικότητα 32GB ή 64GB και το iOS 7. Άμα αγοράσετε το Vizzywig 4K δεν θα πρέπει να αναβαθμίσετε το κινητό σας στο iOS 8 γιατί η Apple έχει κάνει μια αλλαγή στον τρόπο λήψης του burst mode, μια λειτουργία της κάμερας στην οποία βασίζεται η εφαρμογή. Ουσιαστικά τραβάει 24 εικόνες το δευτερόλεπτο και έπειτα τις ενώνει. Ο ήχος ηχογραφείται ανεξάρτητα και προστίθενται μετά στο βίντεο.

Το Vizzywig 4K είναι η πρώτη εφαρμογή για iOS η οποία μπορεί να βιντεοσκοπήσει με ανάλυση 4K, να επεξεργαστεί το βίντεο και να το μοιράσει σε κοινωνικά δίκτυα. Εννοείται όμως ότι δεν προορίζεται για κανέναν χρήστη…

Μοιράσου το με τους φίλους σου: