Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Vodafone Και Wind Συνεργάζονται Για Να Αποκτήσουν Την Forthnet

Forthnet logo

Κοινή πρόταση εξαγοράς κατέθεσαν οι Vodafone Group και Wind Hellas στην Forthnet με την ελπίδα να εξαγοράσουν την αντίπαλη εταιρία. Οι δύο εταιρίες είναι πρόθυμες να δαπανήσουν περίπου 112 εκατομμύρια με 125 εκατομμύρια ευρώ σε μετρητά για τις μετοχές της εταιρίας και υπόσχονται να ξεπληρώσουν τα δάνεια και τις οικονομικές υποχρεώσεις της εταιρίας.

Πιο αναλυτικά, τα χρήματα που πρέπει να ξεπληρώσει η Forthnet, ή οι δύο εταιρίες αν πραγματοποιηθεί η εξαγορά, φτάνουν το ποσό των 663 εκατομμυρίων ευρώ (€325 εκατ. σε τραπεζικά δάνεια και 200 εκατ. ευρώ σε βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις). Η τιμή ανά μετοχή της Forthnet κυμαίνεται στα 1,70 και 1,90 ευρώ.

Η Forthnet αυτή τη στιγμή έχει να μελετήσει τόσο τη πρόταση των Vodafone και Wind, όσο και του ΟΤΕ που προτίθεται να εξαγοράσει τη συνδρομητική υπηρεσία NOVA για 250-300 εκατομμύρια ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Forthnet δεν έχει απαντήσει ακόμα στον ΟΤΕ.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: