Το WatchOS 2 Για Το Apple Watch Κυκλοφόρησε

watchOS 2: Η Πρώτη Αναβάθμιση Για Το Apple Watch

Apple Watch Nightstand mode

Η Apple κυκλοφόρησε το πρώτο μεγάλο udpate για το Apple Watch, το WatchOS 2, το οποίο βελτιώνει σημαντικά τις επιδόσεις του ρολογιού. Το watchOS 2 δεν φέρνει αλλαγές στο γραφικό περιβάλλον, όμως προσθέτει νέα χρήσιμα χαρακτηριστικά. Το σημαντικότερο ίσως είναι η δυνατότητα προσθήκης watchfaces από τρίτους προγραμματιστές. Αυτά τα watchfaces ονομάζονται Complications. Η Apple έχει προσθέσει επίσης νέα δικά της watchfaces, όπως το Photo Album που εμφανίζει διάφορες φωτογραφίες από το άλμπουμ του χρήστη κάθε φορά που αυτός βλέπει την ώρα και το Time-Lapse που δείχνει διάφορα μέρη του κόσμου.

Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν το Nightstand mode που ενεργοποιείται το βράδυ όταν ο χρήστης φορτίζει το ρολόι και δείχνει την ώρα, την ημερομηνία, το ξυπνητήρι και τη στάθμη της μπαταρίας, και το Time Travel που δείχνει “το μέλλον” (δηλαδή τα συμβάντα που έχει να παρευρεθεί ο χρήστης και τον καιρό) καθώς ο χρήστης γυρίζει το Digital Crown.

Σημαντική είναι και η υποστήριξη native εφαρμογών, κάτι που οδηγεί σε γρηγορότερο φόρτωμα τους και στη δημιουργία πιο “δυνατών” apps καθώς τρέχουν ολόκληρα στο Apple Watch. Επιπλέον, οι προγραμματιστές έχουν πρόσβαση και στα Taptic Engine, Digital Crown, επιταχυνσιόμετρο, αισθητήρα καρδιακών παλμών, ηχείο και μικρόφωνο για να δημιουργήσουν καλύτερες εφαρμογές.

Τέλος, η Apple ενσωμάτωσε το νέο app FaceTime Audio για την πραγματοποίηση και απάντηση κλήσεων από το ρολόι, το ανανεωμένο Maps με τη λειτουργία Transit που εμφανίζει τις στάσεις των ΜΜΜ, το ανανεωμένο Fitness που τρέχει natively στη συσκευή και επιτρέπει τον διαμοιρασμό των Activity και Workout achievements σε φίλους μέσω Facebook, Twitter και Messages και την ανανεωμένη Siri που μπορεί να αποστείλει email και να δημιουργήσει δραστηριότητες στο Fitness app μέσω της φωνής, καθώς επίσης να καθοδηγήσει τον χρήστη μέσα στη πόλη με τα ΜΜΜ.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.