Τα Επίσημα Waze Και Instagram Ήρθαν Στο Windows Phone

Τα Επίσημα Waze Και Instagram Ήρθαν Στο Windows Phone

Instagram for Windows Phone app

Το Instagram για Windows Phone είναι επιτέλους εδώ. Η Nokia τελικά έπεισε την ομάδα του Instagram και αυτοί με τη σειρά τους έφεραν την εφαρμογή στη πλατφόρμα που βασίζεται η Φιλανδική εταιρία. Η εφαρμογή έχει ήδη λανσαριστεί και όσοι θέλουν το Instagram για το Windows Phone 8 τους μπορούν να το κατεβάσουν. Μέχρι σήμερα ο μόνος τρόπος για να χρησιμοποιείς την δημοφιλής υπηρεσία ανταλλαγής εικόνων ήταν με τη χρήση ανεπίσημων προγραμμάτων, όπως το 6tag, όμως η άφιξη της επίσημης εφαρμογής είναι κάτι σημαντικό τόσο για το λειτουργικό της Microsoft, όσο και για τους χρήστες.

Το Instagram για Windows Phone περιλαμβάνει όλα τα συνήθη φίλτρα για τις φωτογραφίες που μάθαμε από τις αντίστοιχες εκδόσεις του για iOS και Android, αλλά λείπει ένα μεγάλο χαρακτηριστικό: διαμοιρασμός βίντεο. Η έλλειψη του βίντεο είναι μια περίεργη παράλειψη λόγω της αυξανόμενης δημοτικότητας της κοινής χρήσης βίντεο στην υπηρεσία. Ένας αντιπρόσωπος του Instagram μας βεβαίωσε ωστόσο ότι η ανάπτυξη δεν έχει τελειώσει και η ομάδα θα παλεύει για να φέρει την καλύτερη εμπειρία.

Όλη η εφαρμογή έχει σχεδιασμένο που ταιριάζει με την εικόνα του λειτουργικού. Όλα είναι επίπεδα και υπάρχουν τέσσερις καρτέλες για γρήγορη εναλλαγή μεταξύ Explore, News, Feeds, και Profiles. Για τους απαιτητικούς χρήστες του Instagram, μπορούν να κατεβάσουν το 6tag που υποστηρίζει ανέβασμα βίντεο μέχρι να ενημερωθεί η επίσημη εφαρμογή.

Επιπλέον, μαζί με το Insta, ήρθε και το Waze στο Windows Phone. Για όσους δεν το γνωρίζουν, είναι και αυτό μια δημοφιλή υπηρεσία που εξαγοράστηκε από τη Google νωρίτερα αυτό το έτος για 1 δις δολάρια και μέσα από αυτή μπορείς να βρεις χάρτες και πλοήγηση, προειδοποίηση για το δρόμο, τι κίνηση έχει, το φθηνότερο κοντινό βενζινάδικο και άλλα. Η άφιξη μιας εφαρμογής που πλέον κατέχει η Google στο λειτουργικό της Microsoft είναι αξιοσημείωτο, δεδομένης της σκληρής διαμάχης που είχαν οι δύο εταιρίες στο παρελθόν, και φυσικά ακόμα υπάρχει.

Και τις δύο εφαρμογές μπορείς να τις αναζητήσεις και να τις βρεις στο Store.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.