Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

WD Black2: Ο Δίσκος Που Συνδυάζει HDD Και SSD

Western Digital Black2

Οι απαιτητικοί χρήστες PC που αναζητούν την ταχύτητα συχνά επιλέγουν SSD δίσκο για το ΛΣ και τα βασικά προγράμματα, και ένα κανονικό HDD για οτιδήποτε άλλο. Όμως η WD έχει μια εναλλακτική λύση για αυτό.

Η Western Digital ανακοίνωσε έναν νέο δίσκο που συνδυάζει τους κλασσικούς HDD δίσκους με τους νέους SSD δίσκους. Το όνομά του είναι Black2. Με τον Black2 ο χρήστης θα έχει έναν 120GB SSD και έναν 1TB HDD δίσκο σε ένα μόνο SATA εξάρτημα 2,5-ιντσών. Αυτός προσφέρει μεγαλύτερες ταχύτητες και χωρητικότητες από έναν τυπικό υβριδικό δίσκο.

Ο νέος WD Black2 είναι ιδανικός για αυτούς που ψάχνουν την ταχύτητα άλλα δεν θέλουν να χάσουν τη χωρητικότητα ή έχουν υπολογιστές που δεν χωράνε δύο δίσκους. Ωστόσο ο Black2 έρχεται με ένα τίμημα – κοστίζει $300, παραπάνω από ότι κοστίζουν και οι δύο δίσκοι ξεχωριστά.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: