Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Western Digital Εξαγόρασε Τη SanDisk Έναντι $19 Δισ.

Η Western Digital ανακοίνωσε ότι ήρθε σε συμφωνία με την SanDisk Corp για να την εξαγοράσει με περίπου $19 δισεκατομμύρια. Η είδηση ήρθε λίγο μετά τις φήμες που ισχυρίζονταν ότι η SanDisk κοίταζε για κάποιον αγοραστή.

Η Western Digital εξηγεί στο Δελτίο Τύπου ότι συμφώνησε να αγοράσει το σύνολο των μετοχών της SanDisk με ένα συνδυασμό μετρητών και μετοχών. Η χρηματιστηριακή αξία της μετοχής της SanDisk αυτή τη στιγμή αγγίζει τα $86,50. Επίσης, ο SanDisk CEO Sanjay Mehrotra μόλις ολοκληρωθεί η συμφωνία θα ενταχθεί στο διοικητικό συμβούλιο της Western Digital.

Η WD χάρη σε αυτή την εξαγορά θα μπει δυναμικά στον χώρο των flash μνημών, αφού η SanDisk εξειδικεύεται σε κάρτες μνήμης, SSD δίσκους και USB flash drives που χρησιμοποιούν τέτοιες μνήμες. Με την αυξημένη ζήτηση των smartphones, tablets, ultrabooks και άλλων συσκευών που απαιτούν flash μνήμες, η WD θα είναι εκεί να προσφέρει τις προτάσεις της και δεν θα ανησυχεί αν πέσουν οι πωλήσεις των συμβατικών μηχανικών σκληρών δίσκων της.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: