Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το Winamp Επιβιώνει Μετα Την Εξαγορά Απο Την Radionomy

Η δημοφιλής υπηρεσία μουσικής Winamp θα συνεχίσει την πολυετή της πορεία αφού η Radionomy επιβεβαίωσε και επίσημα ότι ολοκλήρωσε την εξαγορά της από την AOL.

Προς το παρών περισσότερες πληροφορίες για την εξαγορά δεν έχουμε, όμως μας έχει γίνει γνωστό ότι μαζί με το Winamp θα περάσει στην κατοχή της Radionomy και το διαδικτυακό ραδιόφωνο που ανήκε και αυτό στην AOL, το Shoutcast. Ο ιδρυτής της Radionomy, Alexandre Saboundjian, φαίνεται ότι έχει ακόμα κλειστά τα χαρτιά του για τον μέλλον των προγραμμάτων αυτών, ωστόσο ανέφερε ότι σκοπεύει να κυκλοφορήσει νέες εφαρμογές του Winamp για iOS και Android μέσα στο 2014.

Για την ιστορία, η πρώτη έκδοση του Winamp κυκλοφόρησε το 1997 από δύο φοιτητές και αμέσως έγινε πολύ γνωστό εξαιτίας της δημοτικότητας του διαμοιρασμού MP3. Πλέον υπό άλλη στέγη και με νέες προσδοκίες θα συνεχίσει και έπειτα από τα δεκαπέντε χρόνια λειτουργίας του. Για οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη θα είμαστε εδώ για να σας ενημερώσουμε.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: