Αυτό Είναι Το Νέο UI Του Windows 10 for Phone

Αυτό Είναι Το Νέο UI Του Windows 10 for Phone

Η Microsoft έδωσε στη δημοσιότητα νέες εικόνες από το Windows 10 for Phone δείχνοντάς μας το γραφικό του περιβάλλον. Το ανανεωμένο λειτουργικό σύστημα θα κυκλοφορήσει μετά το καλοκαίρι με νέο UI και θα υποστηρίζει τη νέα λειτουργία Continuum for Phones που θα μετατρέπει τα κινητά σε mini PC.

Το νέο γραφικό περιβάλλον του Windows 10 for Phone θυμίζει αυτό του Android γιατί προστέθηκε το γνωστό ‘hamburger menu’ το οποίο είναι προσβάσιμο σέρνοντας το δάχτυλο μας από τα αριστερά της οθόνης προς τα δεξιά. Εκεί εμφανίζονται επιπρόσθετες επιλογές για τον χρήστη που παλιότερα θα ήταν προσβάσιμες σέρνοντας από τα δεξιά προς τα αριστερά της οθόνης. Έχουν επίσης αφαιρεθεί οι μεγάλες γραμματοσειρές που έπιαναν περιττό χώρο και έχουν ανανεωθεί πλήρως οι προ-εγκατεστημένες εφαρμογές οι οποίες τώρα θυμίζουν περισσότερο Android/iOS apps παρά Windows Phone apps.

Το Windows 10 for Phone θα κυκλοφορήσει μετά το καλοκαίρι και θα γίνει διαθέσιμο στα περισσότερα κινητά με Windows Phone 8, αν όχι όλα. Με την αφαίρεση του Metro/Modern UI η Microsoft θέλει να βελτιώσει την εμπειρία των χρηστών, ενώ παράλληλα οι εφαρμογές των Android και iOS που θα γίνουν μετατροπή για Windows Phone (μέσω του Project Astoria / Islandwood της Microsoft) δεν θα φαίνεται λες και προέρχονται από άλλο λειτουργικό σύστημα.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.