Το Windows 10 For Phones Preview Κυκλοφόρησε Στις Πρώτες Συσκευές

Το Windows 10 For Phones Preview Κυκλοφόρησε Στις Πρώτες Συσκευές

Η Microsoft ανακοίνωσε σήμερα -12-02-2015- ότι κυκλοφόρησε το Windows 10 For Phones Preview για τους προγραμματιστές και ανυπόμονους δοκιμαστές. Το update έχει κυκλοφορήσει πρώτα στα μεσαίας κατηγορίας μοντέλα της εταιρίας (παραμένει άγνωστο το πότε θα αναβαθμιστούν τα υπόλοιπα), θέλοντας μάλλον η εταιρία να μας υποδηλώσει ότι το Windows For Phones μπορεί να τρέξει άνετα σε κάθε συσκευή. Τα πρώτα μοντέλα που θα λάβουν άμεσα την ενημέρωση είναι τα:

  • Lumia 630
  • Lumia 635
  • Lumia 636
  • Lumia 638
  • Lumia 730
  • Lumia 830

Για να μπορείτε να δοκιμάσετε τα νέα Windows θα πρέπει να έχετε εγγραφεί στο πρόγραμμα Windows Insiders program. Θα πρέπει να θυμάστε όμως ότι αυτές οι εκδόσεις είναι καθαρά για προγραμματιστές έτσι ώστε η Microsoft να ανατροφοδοτείται για bugs και άλλα ζητήματα. Με τις δοκιμαστικές εκδόσεις μπορεί να χάσετε την εγγύηση του τηλεφώνου, δεν θα υπάρχει η ελληνική γλώσσα διαθέσιμη για το μενού, το κινητό σίγουρα δεν θα τρέχει ομαλά και θα υπάρχουν άλλα ζητήματα που δεν θα είναι ευχάριστα για απλούς χρήστες. Άμα έχετε εφεδρικό Windows Phone που δεν χρησιμοποιείτε καλύτερα να κάνετε την εγκατάσταση σε αυτό.

Για να εγκαταστήσετε το Windows 10 For Phones Preview θα πρέπει να εγγραφείτε στο Windows Insiders program και να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα (είναι η ίδια διαδικασία με τότε). Άμα αργότερα θέλετε να γυρίσατε σε σταθερή έκδοση του Windows Phone 8.1 θα μπορείτε, αλλά η διαδικασία περιλαμβάνει την επαναφορά του τηλεφώνου στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Όπως ακριβώς αναφέρει και η Microsoft, «μη μας πείτε ότι δεν σας προειδοποιήσαμε» για τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσετε.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε τα νέα χαρακτηριστικά του Windows 10 For Phones. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε τα γνωστά προβλήματα της δοκιμαστικής έκδοσης αν σας ενδιαφέρει.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.