Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Windows 10: Ανακοινώθηκαν Οι Ελάχιστες Απαιτήσεις Για PC Και Κινητά

Η Microsoft στο συνέδριο WinHEC στη Σενζέν στη Κίνα βρήκε την ευκαιρία και ανακοίνωσε τις ελάχιστες απαιτήσεις των Windows 10 τόσο για PC όσο και για κινητά. Όπως θα δείτε, η εταιρία ζητάει πάνω-κάτω τα ίδια πράγματα με τα Windows 8 για τα προϊόντα που θα τρέχουν το λογισμικό της.

Ξεκινώντας από τα «Windows Mobile» (όπως αναφέρονται στην παρουσίαση), τα smartphones θα πρέπει να έχουν τουλάχιστον 512MB μνήμη RAM και 4GB χωρητικότητα – όσα έχουν 4GB μνήμη θα πρέπει να διαθέτουν και microSD έτσι ώστε να εγκαθίστανται οι ενημερώσεις. Όσα έχουν οθόνη ανάλυσης QSXGA απαιτείται 4GB RAM, ενώ 3GB RAM απαιτούνται για οθόνες με ανάλυση WXQGA και QWXGA. Για οθόνες ανάλυσης Full HD χρειάζονται 2GB RAM και τουλάχιστον 1GB RAM για οθόνες ανάλυσης WXGA, HD, qHD και WSVGA. Τα κινητά με χαμηλότερη ανάλυση (πχ WVGA ή FWVGA) θα πρέπει να έχουν 512MB RAM.

Οι οθόνες των Windows Phone θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 3-ιντσών και 7.99-ίνστες το μέγιστο.

Για τα κινητά και τα tablets θα υποστηρίζονται τα chipsets Qualcomm Snapdragon 810, Snapdragon 808, Snapdragon 615, Snapdragon 210, Snapdragon 208 και Intel Atom τύπου Cherry-Trail στα 14nm. Στους υπολογιστές θα υποστηρίζεται η αρχιτεκτονική Intel Skylake και οι Intel Atom x3, καθώς και οι νέες APUs τύπου Carrizo και Carrizo-L της AMD.

Τα PC με 32-bit έκδοση των Windows 10 θα πρέπει να έχουν 16GB χωρητικότητα και 1GB RAM, ενώ οι 64-μπιτοι θα πρέπει να ενσωματώνουν 20GB μνήμη και 2GB RAM.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: