Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Τα Lumia Θα Αναβαθμιστούν Σε Windows 10 Mobile Τον Δεκέμβριο

Η Microsoft έδωσε επιτέλους απάντηση στην ερώτηση «πότε τα Lumia θα αναβαθμιστούν στα Windows 10 Mobile;» Η απάντηση λοιπόν είναι «Δεκέμβριος.» Η εταιρία επίσημα το αποκάλυψε σε μία σελίδα στον ιστότοπό της, όπου αναφέρει επίσης ότι για να πάρουν την πολυ-αναμενόμενη αναβάθμιση τα κινητά της θα πρέπει να έχουν 8GB χωρητικότητα και να τρέχουν την έκδοση 8.10.14219.341 ή νεότερη. Η Microsoft αναφέρει επίσης ότι ορισμένα χαρακτηριστικά δεν θα είναι διαθέσιμα σε ορισμένες (παλιές ή οικονομικές) συσκευές.

Ένα μήνα πριν, τον Νοέμβριο, η Microsoft θα βγάλει στην αγορά τις νέες ναυαρχίδες Microsoft Lumia 950 και Lumia 950 XL που ανακοίνωσε πρόσφατα. Αυτά τα δύο smartphones θα κυκλοφορήσουν με τα Windows 10 Mobile, άρα η ανάπτυξη του λειτουργικού έχει σχεδόν τελειώσει. Φημολογείται ακόμη ότι σύντομα θα κυκλοφορήσουν την RTM έκδοση στους Insiders που δοκιμάζουν τις beta εκδόσεις – οι RTM εκδόσεις των Windows είναι οι τελικές εκδόσεις και δίνονται στους προγραμματιστές και τις εταιρίες νωρίτερα από όλους.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: